سندرم نفروتیک با اوریک اسید بالا می توانم آن را معکوس

سندرم نفروتیک با اوریک اسید بالا می توانم آن را معکوس

ژوئیه 5،2014، وانگ wenyue یک بیمار مبتلا به سندرم نفروتیک که از استان هبی، چین، برای اولین بار به بیمارستان ما آمد. پس از 35 روز درمان، بیماری خود را دریافت کنترل شده، در حال حاضر او آماده است تا به پشت خانه است. در زیر برخی از اطلاعات دقیق در مورد بیماری خود و درمان در بیمارستان ما.

نام: وانگ wenyue

جنسیت: مرد

سن: 59

وضعیت تاهل: متاهل

محل تولد: شهرستان Gaoyang، Baoding شهرستان، استان هبی، چین

علت اصلی این بیماری: تورم در هر دو اندام تحتانی رخ داده است یک سال پیش، دو ماه پیش می رود بدتر است.

گزارش تست نشان می دهد در بیمارستان ما مانند این،

آزمایش خون: هموگلوبین، 151 گرم / L، تعداد سلول های قرمز خون به 5.15 ایکس 1012 / L؛

الکترولیت: تمایل کلسیم برای 2.02 / L، تمایل پتاسیم برای 3.83 / L، گرایش دی اکسید کربن در کل برای 22.8 / L، تمایل فسفر برای 1.29 L.

مورد عملکرد شش کلیه: کراتینین 76 umol / L، اوره تمایل نیتروژن برای 4.6 / L، اوریک اسید 505 umol / L؛

عملکرد کبد: کل 56.9g پروتئین / L، آلبومین 26.0g / L؛

چربی خون: تمایل تری گلیسیرید برای 2.07 / L، تمایل کلسترول تام برای 7.04 L، کم تراکم تمایل کلسترول لیپوپروتئین برای 5.19 L.

24 ساعت پروتئین ادرار: 5.99g / از 24h

سونوگرافی شکم نشان می دهد: کبد چرب

با توجه به این اعداد فوق، ما او را به عنوان سندرم نفروتیک اولیه، هایپراوریسمی، و کبد چرب تشخیص داده شده

روش درمان: به درمان خارجی چینی طب گیاهی، درمان پای حمام، خوراکی چینی گیاهان دارویی پزشکی به ترویج گردش خون و محافظت از عملکرد کلیه باقی مانده، در عین حال، به برخی اقدامات دیگر به منظور تخفیف علایم این بیماری است. پس از 35 روز درمان، بیماری او به دست کنترل می شود. از بالا می بینیم که اگر چه سندرم نفروتیک با اسید اوریک بالا سخت به درمان است، اما می توان آن را به خوبی با درمان مناسب و به موقع کنترل می شود.

برای اطلاعات بیشتر، لطفا به ما ایمیل. ایمیل ما: کلیه kidney-support@hotmail.com

:: برچسب‌ها: مطلب را، سندرم نفروتیک، اوریک اسید بالا ,
تاریخ انتشار : سه شنبه 1 مهر 1393 | نظرات ()